MacKeeper

MacKeeper voor Mac

MacKeeper

MacKeeper is een systeemonderhouder waarmee je veel schijfruimte vrijmaakt en een breed scala aan nuttige taken uitvoert. Zo verwijder je voor je het weet gigabytes aan onnodige bestanden terwijl je ondertussen programma's deïnstalleert, data...Lees de volledige beschrijving

VOOR

 • Intuïtief gebruikersmenu
 • Maakt veel verspilde schijfruimte vrij
 • Veel nuttige systeemtools
 • Persoonlijke klantenservice

TEGEN

 • Scannen en verwijderen duurt vrij lang

Excellent
9

MacKeeper is een systeemonderhouder waarmee je veel schijfruimte vrijmaakt en een breed scala aan nuttige taken uitvoert. Zo verwijder je voor je het weet gigabytes aan onnodige bestanden terwijl je ondertussen programma's deïnstalleert, data beveiligt en back-ups maakt van belangrijke mappen.

Het ambitieuze MacKeeper presenteert alle functies in een overzichtelijk, iTunes-achtig menu. Deze is ingedeeld in schoonmakers, gereedschap en klantenservice. Vooral eerstgenoemde categorie is van grote waarde. MacKeeper neemt even zijn tijd met scannen, maar presenteert hierna talloze overbodige kopieën, taalpakketten, ongebruikte bestanden en noem maar op. Deze verwijder je in één keer of apart. Over elk type 'troep' vind je rechts in het menu een korte uitleg, zodat je zeker weet wát je kuist.

Maar MacKeeper doet meer! In de gereedschappen-sectie staan 8 handige tools. Denk bijvoorbeeld aan een hersteller van verwijderde bestanden en een 'shredder' (vernietiger) van betrouwbare documenten. Ook neemt de applicatie zijn gebruikers heel serieus. Zo leg je via de "Geek on Demand"-functie persoonlijk contact met een specialist. Met de anti-diefstal-functie slaat het MacKeeper-team zelfs alarm bij de politie als iemand anders inlogt op je gestolen Mac(Book). Dit is een optie die (het overigens uitstekende programma) Appcleaner niet heeft.

Het zou je verbazen hoeveel rommel je Mac vergaart tijdens programma-installatie en besurfing van het web. MacKeeper vindt en verwijdert deze puinhoop. Daar de alles-in-één oplossing nog zoveel meer truken achter de hand heeft, is het zonde als je hem níet probeert.

MacKeeper is een perfecte applicatie voor het opschonen, beveiligen en optimaliseren van uw Mac.

MacKeeper is een essentieel hulpprogramma voor uw Mac. Met dit programma kunt u op eenvoudige wijze routinetaken beheren en uw Mac veilig, schoon en snel houden! 

De volledige systeemscan helpt u snel alle problemen op uw Mac te definiëren en in enkele minuten op te lossen. Daarnaast beschermt dit programma uw Mac tegen virussen en online dreigingen, zoals identiteitsdiefstal, creditcardfraude en phishing. Overbodige bestanden, zoals duplicaten of ongebruikte talen, worden verwijderd. U kunt de prestaties van uw Mac verbeteren door alle apps met één klik bij te werken.

MacKeeper is een bundel met belangrijke systeemhulpprogramma's om verschillende taken op uw Mac uit te voeren. U kunt hiermee allerlei problemen met veel verschillende apps oplossen en tientallen telefoontjes naar helpdesks voorkomen! De MacKeeper-app bevat zeer handige functies voor uw Mac, zoals Antivirus met realtime bescherming, Internetbeveiliging, Duplicatenzoeker, een verwijderprogramma voor apps en fantastische services als Antidiefstal en Expert op aanvraag.

Beginnende Mac-gebruikers die een alles-in-één oplossing nodig hebben die geschikt is voor alle aspecten van het gebruik van een Mac.

Meeste downloads Encrypties voor mac

Beoordelingen about MacKeeper

 • door Anonymous

  Goed programma. Een mooi en prima programma, heb alleen maar plus punten. de tijd mag geen probleem zijn. Pros: opschonen is duidelijk Meer

 • door Rik Matena

  Verbetering en alternatief. Beste BNNY, Je hebt helemaal gelijk, bedankt voor je opmerking; we hebben de tekst ondertussen verbeterd. ZMeer

 • door Anonymous

  Beperkte vorm van gratis. MacKeeper is een "gratis" systeemonderhouder waarmee je veel schijfruimte vrijmaakt en een Meer

×